Det spørgsmål er vi blevet stillet et par gange efterhånden og det korte svar er jo. Det er også derfor vi er endt med et kælderrum fyldt med skønne ting vi ikke altid ved, hvor vi skal gøre af og derfor er sat til salg.

HIPLIVING SHOWROOM

Vi falder tit for de samme ting og så er det let at blive enige om vi skal beholde tingene eller ej. Er vi i plads problem sælger vi ud af noget af det andet vi har så der kan blive plads til det nye. Vi har også en tendens til at sætte de ting vi selv er rigtig vilde med, noget høj i håb om at vi kan få lov til at beholde det længere men også fordi vi ofte kommet til at give lige rigeligt for det.

Vi har begge to en svaghed for keramik. Som fx denne smukke vase fra Ekeby der meget gerne må blive her noget tid endnu. Jeg kunne nemlig godt forestille mig den vil se rigtig godt ud i vores kommende køkken.

Lige nu har jeg også “gemt” et par andre ting fra de dødsbo vi har tømt som jeg rigtig gerne vil have til at stå i det nye køkken. Mest af alt er de gemt for Kim for sjov, så når køkkenet er færdigt så står de der også. Hvis altså ikke Kim regner den ud inden da, takket være dette indlæg.. hehe

Vi er begge to konstant på jagt efter ting til vores hjem eller til Hipliving. Som fx i morges, hvor jeg modtog disse mms’er fra Kim der havde forelsket sig i to fine stole på Lauritz

Har du noget du tænker der kunne være noget for os, så send os en mail på kontakt@hipliving.dk med billede og pris, så ser vi om vi kan gøre en handel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *