Vores retro-marked i går gik slet ikke som ønsket. Desværre kom der ikke så mange forbi men tusind tak til de få af jer der kiggede forbi. Det var rigtig hyggeligt at tale med jer. Jeg havde ikke forventet meget af vores marked men jeg sidder stadig med en æv følelse i kroppen. Jeg tænker meget over hvorfor der ikke kiggede flere forbi og om vores prisniveau er blevet for højt, eftersom vi ikke solgte mere end vi gjorde.   

Vi har derfor besluttet ikke at afholde et nyt foreløbigt. Vi har i stedet overveje at deltage på et marked i efteråret da vi har gode erfaringer med dette. 

Vi er derfor gået i gang med at renovere hiplivings rum. Alle tingene blev pakket ned i går aftes og gulvtæppet blev smidt ud. 

Planen er at fjerne det nye lofte,  få de ældre bjælker frem,  få sat gips op mellem bjælkerne i loftet og male det hele hvidt. Tapet på væggene skal af og derefter pudses let op igen. Væg og gulv bliver malet med diffusionsåben maling. Jeg overvejer at gulvet skal være den samme grå som vores spisestue og entré er malet med, for væggene bliver i den samme hvide farve. Jeg kan godt lide når der er en sammenhæng mellem de forskellige etager i huset og det håber jeg farverne kan være med til at give. Det sidste af vores ferie vil derfor hovedsageligt blive brugt på at få hiplivings rum klar igen. 

Rigtig god weekend til jer alle 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *