I dag havde vi æren af at Mads, fra Lykkegård i Tversted, kiggede forbi vores Showroom. 

De fleste af jer kender måske Mads og Jens fra skattejægerne på DR1. Jeg kender dem hovedsageligt fra alle de gange jeg har været ude og handle hos dem og kan kun varmt anbefale jer at kigge forbi deres hyggelige og spændende butik i Tversted. Det var hos dem jeg forelskede mig i stellet “Blå Eld” fra Rörstrand. Mine besøg har også resulteret i, at der har været en del mindre klip af mig i skattejægerne. Første afsnit jeg var med i blev genudsendt her til aften. Hvilket var lidt pudsigt eftersom vi i dag havde besøg af Mads. 

Besøget i dag var utrolig hyggeligt og vi fik en god snak om vores passion, ældre ting med sjæl. Besøget resulterede i, at Mads og Jens kigger forbi igen en anden gang men så bliver det med DR på slæb, der skal filme handlen mellem os. Jeg synes det er vildt spændende at de tager filmholdet med sig og håber de får nogle gode optagelser ud af det. Mads gik dog ikke tomhændet hjem men fik allerede lidt godt med sig til en yderst fornuftig pris, synes vi selv 😊 

Vi ser frem til at få besøg af Mads og Jens igen og forhåbentlig vise dem flere spændende ting vi har fundet imellem tiden 😊 

Rigtig god uge til jer alle 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *