Det er længe siden vi har givet lyd fra os her. Der er mange årsager til tavsheden men én af dem er fordi vi har været i Sverige. En tur vi havde glædet os utrolig meget til men som vi ikke kunne skrive om her, før den var ovre, hvilket tog en stor del af skrivelysten. Nu er vi dog hjemvendt og kan fortælle om vores lille Sverige eventyr.

Vi boede i huset, du ser ovenfor, i Lilla Fagerhult Småland. Her tilbragte vi mange hyggelige timer med Kims forældre. Når vi ikke slappede af i huset var vi på tur som ofte endte forbi et loppemarked eller en genbrugsbutik. Sverige er fyldt med lækre og billige lopper eller loppis som det hedder på svensk og især Småland er kendt for deres loppis.

Vi besøgte blandt andet et lille bagagerumsmarked i byen Eksjö. Det var rigtig sjovt at prøve. Helt tilfældigt kom vi også forbi et hus i tre etager fyldt med loppis.

Vi endte med tre fyldte bæreposer og nogle små ting.

Her er nogle af tingene stillet pænt op foran huset. Noget af det er allerede solgt eller reserveret. Fx de to orange urtepotter du også kan se på det næste billede.

Jeg håber af hele mit hjerte at vi snart skal til Sverige igen 🇸🇪💙 Hvad siger du Kim? Kan du overtales til en tur mere ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *