I går valgte vi at køre på en spontan loppetur til Dronninglund. En af mine kollegaer, havde nemlig tippet mig om et loppemarked. Vi kørte derfor afsted mod Dronninglund. Ved bygrænsen stod et reklameskilt for loppemarkedet, hvor der stod “Kæmpe loppemarked” og vores forventninger blev derfor skruet op. Vi ankom ti minutter før det skulle åbne men markedet var så småt i gang. Kæmpe var det ikke men meget hyggeligt og nok især for de børn der deltog. Vi fandt ikke det store og drog derfor videre på loppejagt. 

Her er hvad vores tur indbragte  

Selvom vi ikke fandt det store i løbet af vores tur var den stadig det hele værd. Husrenovering og andre projekter blev lagt til side for lidt kvalitetstid sammen og det var tiltrængt og jeg nød hvert et minut. 

Derudover synes jeg virkelig også det nogle lækre fund vi gjorde os. Især billedet er jeg ret glad for.

Billedet og de andre ting er sat til salg på instagram og facebook. 

Jeg håber også I har haft en dejlig weekend 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *