Lige præcis i dag er der én uge til at skal overtage nøglen til huset. 

Jeg har vildt mange sommerfugle i maven. Det er ikke rigtig gået op for mig endnu at huset faktisk er vores og at vi allerede kan begynde at realisere nogle vores drømme fra næste uge af. 

At vi får nøglen til huset, i næste uge, betyder også at meget af vores energi bliver lagt i huset og ikke så meget på indkøb af nye vare til HipLiving. Vi får dog flyttet vores ekstern lager ned i kæderen, hvor Hiplivings Showroom kommer til at være. Det bliver derfor nemmere for os at besvare jeres spørgsmål til en vare og vise vores lækre ting frem til jer. Vi har nemlig nogle ting som ikke er blevet sat til salg endnu. Jeg håber at jeg kan snige mig ned i kælderen og arbejde lidt med at besvare spørgsmål og lægge nogle af Hiplivings ting op. På den måde bliver Hipliving mit pusterum fra malerarbejdet og den efterfølgende rengøring 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *