Showroomet er fyldt rigtig godt op og det trænger til en ordentlig omgang oprydning og rengøring. I den forbindelse, har vi besluttet at der i showroomet også trænger til at blive sorteret godt og grundigt i tingene da alt bare er kommet ind i showroomet efter vi købte ting fra bl.a. et par dødsboer. Derudover har vi behov for at der bliver plads til de nye lækre sager vi har handlet ind til jer. Vi kunne godt køre en periode med udsalg eller tage et ordentlig læs med på et loppemarked men vi har valgt en helt anden og sjovere løsning.

Vi har samlet en ordentlig stak med ting, hvor DU bestemmer prinsen på den ting du vil købe. Ja du læste rigtig. Du bestemmer helt selv, hvad du vil give. Du har til og med den første september eller indtil stakken er tom til at gøre et kup, da du som sagt selv bestemmer prisen. Alle de penge vi (forhåbentlig) får ind fra denne bunke af ting, går ubeskåret til velgørenhed. Vi har valgt at det i denne omgang skal gå til LykkeLiga. Kender du ikke til LykkeLiga kan du læse mere om dem her. Valget faldt på LykkeLiga grundet den indsats og det fællesskab de har skabt for børn med udviklingshandicaps og deres forældre røre os dybt!

Det er jo derfor en ren win win situation! Vi får ryddet op og gjort plads til alle de nye sager. I har muligheden for at gøre jer et knald hamrende godt køb og alle pengene fra oprydningsbunken går til at støtte op omkring LykkeLiga! SÅ lad os alle sammen hjælpe hinanden!

Du kan se lidt af bunken af ting ovenfor men du får først mulighed for at købe når billederne af tingene er lagt på Instagram. Du kan nemt genkende de ting der er en del af denne bunke da billedet er markeret med et rødt hjerte ❤. Samtidig er der ingen pris nævnt, da den jo bestemmes af dig. De ting der er en del af denne oprydningsbunken er derudover også bl.a. tagget med #HiplivingSamlerInd og #StøtLykkeLiga.

Tingene varierer meget i stand så spørg, hvis du har brug for mere information ellers er varen købt som beset. Først til mølle princippet er gældende og for at holde lidt mere styr på det sælges tingene kun på Instagram denne gang. Er du interesseret i nogle af tingene skal du derfor vente på at de bliver sat til salg på Instagram, hvor du køber ved at skrive en kommentar, hvor du nævner hvilken ting du gerne vil købe og hvad du vil give. Skal den sendes er portoen for egen regning.

Vi håber virkelig du har lyst til at bakke op om dette initiativ og hjælpe os med at støtte en god sag samtidig med at vi får gjort plads til de nye sager. Sammen kan vi altså gøre en forskel.

Så er der ikke andet for os end at krydse fingre for at I tager godt imod de ting vi har fundet og vil give en skilling for dem som kommer Lykkeliga til gode.

Sidst men ikke mindst så hold godt øje med Instagram det næste stykke tid. Vi vil nemlig løbende lægge ting op fra bunken så kig efter ❤ og #HiplivingSamlerInd.

1 comment on “En rigtig win win situation”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *