Efter vi blev husejer, har vores liv ændret sig markant. Før blev weekenderne brugt på HipLiving, familie og venner samt i ny og næ også en tur i byen. 

Vi bruger stadig tid på HipLiving og på vores familie og venner men størstedelen af tiden bruges på at sætte vores præg på huset og få realiseret nogle af vores mange drømme. Det har derfor også været uundgåeligt at de helt store samtaleemner, har ændret sig til hovedesageligt at dreje sig om noget med huset. 

Det føles vildt voksen at bruge sin lørdag på havearbejde fordi vejret er godt og tale om plantning af en bøgehæk. Samtidig får det mig også til at føle mig gammel når de unge teenager går forbi med en kasse øl på vej til fest. Men jeg vil ikke bytte min tilværelse ud, for jeg er lykkelig her hvor jeg er. Jeg synes det er så fedt at have udrettet noget også selvom det “kun” er at have gravet og revet: Knæk fliser, granitskærver og buske op. 

Jeg vil heller ikke undvære de muligheder huset har givet os. Især er de 152 kvm beboelse og 88 kvm kælder uundværlig når man har besøg af venner fra nær og fjern og derfor snildt kan overnatte. Bedst af alt er dog at vi har plads til de ting vi før måtte lade stå når vi var på indkøbstur til Hipliving. Derfor blev vores tur på auktion i går også en sand fornøjelse. Vi fik nemlig handlet til den store guld medalje nu når HipLiving har sit helt eget rum til alle de fede ting og vi har nogle kvadratmeter der skal fyldes ud. 

Det eneste vi ikke rigtig tænkte over, da vi bød på alle de fine ting, var om de egentlig kunne være i fiestaen der derfor endte med at være godt proppet 😁

Heldigvis fik vi ikke alt, hvad vi havde budt på, selvom det var ret mange fine ting vi måtte lade gå. 

Det er de ting vi kom hjem med nu også, altså fine. Bedøm selv  

Hvis det stod til mig havde vi beholdt det hele selv,  om ikke andet så bare for en rum tid så jeg kunne nyde dem lidt endnu. Det går bare ikke for de rum, hvor jeg kunne se teak -spejlene og -indskudsbordende, er ikke klar til at blive indrettet endnu. Derudover har vi ikke planer om at få børn lige foreløbig så de ellers fine Alva Aalto børnestole og de ældre krane samt byggesættet kommer derfor til salg sammen med alle de andre skønne ting på billedet her 

I stedet er jeg ved at få realiseret min drøm om at få vores drivhus lavet om til et orangeri og Kim om at få sit “man room”. Alle de ting vi kan se en plads til beholder vi derfor selv. Det er vildt fantastisk at handle ind med et bestemt formål eller til et bestemt rum.

Rummet billederne er taget i er det der bliver til Kims “man room”. Lige nu er vi dog gået i stå fordi vi venter vi svar fra forsikringen. Jeg vil gerne fortælle jer mere om det en anden gang. 

Nu vil jeg bare ønske jer en rigtig god søndag om så det er fordi I er på vej op for at smutte i haven,  spise brunch med venner, ligge i sengen med tømmermænd eller hvad end der gør jer glade på denne søndag 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *