Jeg var ude på en lidt længere køretur i dag efter arbejde grundet et ærinde jeg havde. Da jeg satte mig ind i bilen for at køre af sted besluttede jeg mig for at jeg ville stoppe ved de genbrugsbutikker jeg kom forbi på min vej.

Sikke en god beslutning. Jeg fandt nemlig nogle enkelte men gode ting. Bl.a. en sød ramme og litografier af de fire årstider fra Westh.

Jeg fandt også denne lampe

Og denne rigtig fine væglysestage fra Strehla Tyskland

Dagens bedste fund er dog uden tvivl denne smukke vase fra Søholm

Jeg overvejer om Søholmen skal få lov til at blive i privaten. De andre ting skal rengøres og standen tjekkes inden de kommer til salg. Kan du ikke vente og er megrt interesseret så smid en kommentar og vi finder ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *