Dette er det første og det eneste indlæg der kommer om katte her på siden. Det tør jeg godt love.

Jeg har to katte og har haft dem længe før jeg mødte Kim, hvilket også er én af grundene til at de er mine og ikke vores.

Kim er ikke fan af kradsetræer og slet ikke dem der kan købes. Kattene savnede dog noget at klatre i og hvæsse klør på. Kim valgte derfor at lave et selv ud af delvist genbrugs materialer og købt træ i Bauhaus. Det kostede os ca. 500 kr i træ, sisal og investering i en god limpisol.

Kattene, især den yngste er glad for at kravle og sove i det. Når det gælder at hvæsse klør så er det tydeligt at se at de er meget vanedyr og derfor er deres gammel kradsetræ stadig deres favorit til dette formål.

Det du skal bruge er

1. Træ/stolpe/brædder (kan også købes i Bauhaus)

2. Skruer

3. Sisal (kan købes i Bauhaus)

4. Limpisol beregnet til træ/stof

5. Stof/lammeskind

6. En god sav.

Vi valgte at købe frisk træ da det var billigt. For at der ikke skulle løbe fugt ned i gulvet står det på et stykke plastisk mellem bunden af stolpen og gulvet. Stolpen er kun sat fast med en skrue i toppen af stolpen og ind i væggen.

Hylderne er lavet af brædder der kun er fastsat med en pind til stolpen og ellers kilet ind mellem stolpen og væggen. På hylden er der limet et brugt lammeskind på der er klippet til.

På selve stolpen er der sat en del sisal fast med limpisol.

Vi skal have lavet en hylde mere da mine katte ikke er så glade for at klatre op ad stolpen men hellere vil hoppe, hvilket de ikke kan selv op på den øverste hylde. Det er let at tilpasse træet efterfølgende til netop din kats behov.

Er vored DIY ikke udførlig nok, så send os gerne en besked ellers kan du også finde inspiration på Google.

Rigtig god fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *