Vi er inde i en periode nu, hvor begge vores arbejdskalendere er fyldt op til mere end de 37 timer vi begge er ansatte til. Vores privatekalendere er ikke bedre for de melder om konflikt på konflikt fordi den ene aftale efter den anden rammer ind i hinanden eller overlapper den næste.

Dette har, desværre, en stor indflydelse på, hvor mange timer vi har til vores hobbyer, som jo hovedsageligt er Hipliving. Dette er i perioder okay men lige nu føles den periode alt for lang og giver derfor alt for meget dårlig samvittighed.

Vi har ikke fået pakket ud efter det loppemarked vi deltog i, først i september. Årsagen er vi ville give showroomet en grundig hovedrenrengøring inden og tjekke at alle tingene var rene og med priser, hvilket vi egentlig stadig gerne vil. Det har bare taget noget længere tid end først antaget, så vi tager det i små etaper. Vi har derfor en lang række efterspørgsler på ting som vi ikke har kunnet besvare da tingene er pakket godt ned i flere kasser.

Vi har også en del idéer til indlæg vi gerne ville skrive og opfølgninger på tiltag som fx LykkeLiga, hvilket vi i øvrigt har valgt at forlænge året ud da vi bliver ved med at få nye ting ind. Tiden er bare ikke til det og det har store konsekvenser på trafikken her på blokken for ingen gider at “gå forgæves” og se at det er det samme indlæg som også var her for en dag siden, en uge siden ja for en måned siden. Det gad jeg heller ikke selv, så det er forståeligt at I stopper med at kigge forbi her efter nyt.

Vi har dog rigtig meget nyt at fortælle men også at vise jer. For vi kan jo ikke lade være med lige at presse en tur ind i en genbrugsbutik eller afvej et loppemarked i ny og næ. For loppemarkeder er der helt vildt mange af lige nu. Se fx næste weekend. Der er der både Habengut marked på Godsbanen i Aarhus og stumpemarked i Herning og sikkert mange flere vi blot ikke er bekendte med.

Vi vil også være ærlig og sige at tanken om at hive stikket til Hipling har været der men det føles ikke rigtig. For vi holder stadig meget af Hipliving og alt det der følger med også selvom konkurrencen er stor, både her i blogland og i den lokale genbrugsbutik om de gode vare eller om at få lokket kunderne hen til vores stand/site for at gøre deres køb hos os.

Så vi er her endnu og vi bliver her. Vi må i stedet sande at dette er en periode vi blot skal igennem og alt godt venter på os på den anden side, hvor der også er planer om at kigge lidt på Hiplivings varesortiment og konceptet her inde. Måske skal der fornyelse til begge steder.

Vi håber derfor I har lyst til at blive her lidt endnu for uden jer var det slet ikke så sjovt og vi lover jer at vi bliver ved og ved for vi giver ikke op med at få tiden til at række for vi kan ikke stoppe med at dyrke vores passion for de gamle ting. Og jagten på det næste store fund er en besættelse så til tider ville det være en lettelse at give op men vi bliver ved og ved for det er så sjovt og hyggeligt… så følg med i vores jagt her og på Instagram og Facebook

God søndag til jer alle

1 comment on “Den dårlig samvittighed når døgnet ikke har timer nok…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *