Udklip

Kender I det, at man er faldet for en ting men er i tvivl om prisen er den rigtig? Er den lidt for dyr, kan jeg få den billigere andre steder eller er prisen egentlig fair nok?

Det bedste råd er at mærke efter om DU synes det for dyrt og ellers prøve at google dig frem til hvad tingene tidligere er solgt til. OBS! Der er stor forskel på hvad tingene er sat til salg til og hvad de reelt bliver solgt for.

Mærk efter om du vil fortryde hvis du ikke købte den eller om du vil fortryde hvis du købte den til den pris. Hvad siger din mavefornemmelse? 🙂

Når vi prissætter tingene på Hip Living, gør vi det ud fra vores viden om hvad tingene tidligere er blevet solgt for, hvad vi selv ville give og selvfølgelig også i forhold til om det vil kunne svare sig at sende varen til den pris.

Dette sætter selvfølgelig også nogle begrænsninger når vi køber ind da vi virkelig skal finde varerne billiget da vi gerne vil sælge dem videre til jer hvor I stadig synes det er billigt. Derudover bestræber vi på at være billigere end andre og dermed have priser lidt under markedsprisen 🙂

Både Kim og jeg er gode til at spørge efter “den bedste pris” når vi er ude at handle ind for at opnå en god rabat. Den nemmeste måde at opnå en god rabat er hvis man kan samle en mængde vare og spørger om en samlet pris. Så er sælgere ofte mere “flink” til at give en god samlet rabat.

Held og lykke med at få den bedste pris på de ting I falder for

Kh. Pernille, Hip Living

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *