Egentlig er det en lidt underlig overskriftlig eller talemåde, for hvornår ved vi egentlig hvad dagen vil bringe os? Vi kan selvfølgelig have nogle idéer, forhåbninger og nogle forventninger men vi ved jo ikke om nogle af disse vil blive indfriet. Vores dage bringer også ofte noget vi ikke havde forventet eller set komme. Dette skete for mig i dag. Dagen startede meget godt med sol og fuglesang men så tikkede beskeden ind der gav mig en rigtig “æv også” -følelse. Du ved, den følelse af at livet nogle gange er uretfærdigt og skrøbeligt. Jeg tog derfor tidligt fri og smuttede på loppetur i en genbrugsbutik, hvor jeg fandt nogle skønne ting, hvilket jeg slet ikke havde forventet at ville få fingre i med alle de mennesker der var i genbrugsbutikken. Men det lykkedes og jeg drog hjem spændt på at få pakket tingene ud og se Kims reaktion.  

Lampen og de to portugisiske haner havde vi nemlig stået og kigget på igennem butiksvinduet men havde ikke mulighed for at komme næste gang butikken åbnede. Jeg blev derfor rigtig glad for at se at de var der endnu og til en ok pris. Ikke billigt men det var okay. Så Hurra for at jeg mødte tidligt og for at jeg fik muligheden for at gå tidligt da et møde blev aflyst. 

Jeg er glad for alle tingene og for den yderst hjælpsomme frivillige der hjalp mig med at slæbe billederne op til kassen. Må god karma komme til hende. 

Jeg er især glad for fajance vasen fra Royal Copenhagen. Billig var den ikke men utrolig fin i form og farve.

Hvad end jeres dag gik som forventet eller bragte godt som mindre godt med sig, håber jeg at I fandt glæden ved jeres dag.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *