Nogle forskere mener at dagdrømmeri er usundt og gør os mere ulykkelige end lykkelige. En af årsagerne skulle være at man drømmer om noget urealistisk som ikke kan opnås og at man samtidig ikke er til stede i nuet. Jeg vil ikke kloge mig på om de har ret eller ej. Mine egne dagdrømme er dog fyldt med glæde og muligheder for fremtiden som for mig at se ikke er urealistisk.

Jeg dagdrømmer meget om et nyt køkken. Et hvidt et med farverige Verner panton lamper og Lotus skåle til at skabe liv. Små ældre trækasser til krydderi og krydderurter til at bringe varme ind. De nye ting der møder de ældre i en kombination der skaber utrolig meget glæde hos mig. Vi er i gang med at kigge, regne og planlægge så det skal nok komme til at ske på et tidspunkt. Nok også i år.

Jeg dagdrømmer om Sverige. Utrolig smukke Sverige som er mange år siden jeg sidst har besøgt/kørt i gennem. Om de fede loppemarkeder jeg bl.a. ser skattejægerne besøge, i fjernsynet. Om den lille hytte placeret et utroligt roligt og fredfyldt sted. Om at tilbringe kvalitetstid med familien i denne hytte. Det kommer til at ske. I år. Helt præcis maj måned. Åh skønne maj måned, dig dagdrømmer jeg også om.

Jeg dagdrømmer om at gøre utrolig gode fund. At være på skattejagt i et ældre hus fyldt med skønne ting. At få lov til at hjælpe, købe og rådgive om tingene i det skønne hus fyldt med skjulte skatte. Måske kommer det også til at ske. Jeg vil i hvert fald gerne.

Til bage til nuet. Et Showroom der er proppet med nye spændende ting der blot venter på priser og på at blive lagt til salg på nettet mens blæsten får regnen til at slå mod ruden. Det må vente for sofaen og teen i min kop kalder på mig og mit dagdrømmeri..

Fordybelse - Poul Anker Bech
Fordybelse – Poul Anker Bech

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *