I dag afholdes der i Aalborg, det sidste udendørs bagagerumsmarked for i år. Så det er bare med at komme afsted da der kan være rigtig gode muligheder for at gøre et par rigtig gode fund!

Hvad vi fandt på bagagerumsmarked i Aalborg en dag i sommers

På billedet ses de ting vi fandt på et bagagerumsmarked I Aalborg i sommers

D. 22. oktober er der indendørs bagagerumsmarked, hvilket jeg har lidt blandet erfaring med. Jeg har oplevet at det var okay i forhold til antal stande men jeg har også oplevet at komme ind til en næsten tom sal. Jeg overvejer dog at give det en chance mere.

Nogle gange kan man være heldig og et marked eller en genbrugsbutik kan overraske. Når jeg går ind i en af de mange hjælpeorganisationers genbrugsbutikker, har jeg ikke sat mine forventninger for høje. I går var dog en af de dage, hvor vi var rigtig heldig! Jeg fandt 16 gode LP’er og Kim fandt en arbejdslampe der trængte til en kærlig hånd men hvor prisen var rimelig taget standen i betragtning.

Jeg håber I får en god søndag og heldet er med jer 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *