Jeg kender et par stykker der ALDRIG kunne drømme om at ønske sig noget der var brugt i gave eller finde på at give noget brugt. Jeg er ikke en af dem 😉

Én af de bedste julegaver jeg fik i år var fx en vase og ét salt & pebersæt i stellet “Blå Eld” som jeg samler på.

Blå Eld, Rörstrand
Blå Eld, Rörstrand

Tanken om at gave-giveren har brugt tid på at lede efter noget fra stellet, taget i en antikvitetsbutik og lige udvalgt det til mig, betyder meget for mig fordi det er svært at finde og tingene i sig selv er unikke. Jeg elsker da også at få masseproduceret gaver men der er bare noget særligt over at modtage og give genbrugsguld i gave, synes jeg 🙂

Jeg har selv givet genbrugsting i gave.Min mors pakkekalender bestod næsten kun af ting fundet i genbrug. Kim fik én kaffekværn og min svigermor fik nogle rigtig fine glasskåle som hun samler på.

Kaffekværn
Kaffekværn
Blå glasskåle
Blå glasskåle

Glasskålene på billede er til salg på instagram og Facebook.

Kærlig hilsen Pernille, Hip Living

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *