Min mor og mormor   - to generationer af stærke og inspirerende kvinder
Min mor og mormor – to generationer af stærke og inspirerende kvinder

I løbet af dagen lader vi os ofte inspirerer af andre eller noget vi ser. Vi kan nemt finde nye inspirationskilder via nettet men vores trofaste kilder kan vi ikke erstatte.

Én der har inspireret mig meget var min mormor. Hun har bl.a. lært mig meget om madlavning på god gammeldagsmanér og selvfølgelig helt fra bunden. Hun lærte mig bl.a. at lave saft og marmelade ud af bær fra haven. Første gang gik det dog ikke helt som planlagt, da jeg tog fejl af hvor meget ét pund sukker var, men det gjorde bare saften ekstra sød :’D (1 pund er næsten ½ kg, jeg tog 1 kg). Hun lærte mig også hvordan man pisker fløde perfekt og hvordan man vender æbleskiver med fx en strikkepind.

Juleaften hos mormor og morfar har også altid været noget helt særligt grundet stemning og traditionerne
Juleaften hos mormor og morfar har også altid været noget helt særligt grundet stemning og traditionerne

Min mormors hjem var også en stor inspirationskilde fordi hun havde så mange spændende og finurlige ting som var sjove at studere og få fortalt historien bag.

Mormor hæklede et tæppe til mit værelse som barn
Et hæklet tæppe min mormor lavede til mit værelse da jeg var barn

Jeg husker bedst min mormor for hendes kreative evner, hendes væremåde og når hun sagde: “Nå er det dig der kommer Pernille” efterfulgt af et stort smil.

Mormor i køkkenet
Mormor i køkkenet

Så min mormor inspirerede mig på mange måde og jeg håber at jeg en dag vil blive en lige så stor inspirationskilde for andre som min mormor var for mig

Æret være Mormor Signes minde <3 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *