Juleaften nærmere sig og om en uge står en masse gaver under juletræet og venter på at blive pakket op. Men hvad gemmer sig bag papiret – noget nyt eller brugt?

Jeg synes selv det fantastisk at få en julegave der er købt brugt altså fx i en genbrugsbutik eller på DBA.

Kim har været ret god til det. Jeg har bl.a. fået noget Blå Eld og sidste år fik jeg en gyngestol af ham. Vildt fedt for brugte gaver giver mulighed for at give en lidt større ting uden at springe budgettet.

Jeg har i år ikke selv været så god til at købe julegaverne brugte. Bl.a. fordi ønskerne ikke har lagt op til det, jeg føler ikke jeg har haft tid og overskud til det for det kan være ret tidskrævende og fordi det har været vigtigt at de gaver der gives kunne byttes. Det er ofte en af de største ulemper ved at købe en gave brugt, for hvis vedkommende ikke kan lide gaven, får to eller ikke kan passe den/det er det ofte ikke lige til at bytte. Vi har løst denne udfordring ved at tilbyde at gaven kan byttes til noget andet hos os/hipliving. Vi har dog ikke mulighed for at give pengene retur.

Jeg har dog købt to gaver i år som er genbrugsfund og det var ret fedt at finde de to ting. Ikke fordi det er noget stort men det gjorde at der var råd til mere.

Giver I genbrugs gaver hører vi gerne om jeres oplevelser. Kontakt os ved at skrive en kommentar eller send en mail til kontakt@hipliving.dk

Rigtig glædelig 3. søndag i advent til jer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *