Billedet er lånt fra abbepierre.dk
Billedet er lånt fra abbepierre.dk

Abbé Pierres Klunsere er et fantastisk loppested, hvor mange kræmmere (eller samlere) kommer og køber deres varer. Abbé Pierres Klunsere beskriver sig selv således: “Helt konkret består vores arbejde i at indsamle genbrugseffekter for derefter at sælge dem på vores månedlige loppemarked. Pengene fra loppemarkederne går til udvikling af vandforsyning i Afrika samt at hjælpe akut gennem vores søster-organisationer, senest i Chile samt i Indien i forbindelse med tsunamikatastrofen” (Abbepierre.dk).

Abbé Pierres Klunsere holder til i Tylstrup og holder åbent den første fredag og lørdag i hver måned. Jeg vil anbefale at man kommer i rigtig god tid om fredagen hvis man vil have de “bedste” ting. Der kan være alt fra teaktræsmøbler, designting, Bjørn Wiinblad, W. Germany, Royal Copenhagen osv.. Der er også en masse sjove og anderledes ting.

Mit bedste fund/køb er min ynglings armstol designet af Erik Kirkegaard. Man sidder virkelig fantastisk i den 😀

2014-10-03 15.27.06

Så udover at jeg har købt denne lækker stol støttede jeg også et godt formål samtidig. Rent win-win-situation  😀  Ta´ud og besøg Abbé Pierres Klunsere. De har også åbent i dag ;-D.

Kh. Pernille, Hip Living

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *