var jeg på i går. Jeg var på jagt efter pynt til nytårsbordet og vare til hylderne i hiplivings Showroom.

Jeg besøgte fem butikker på min tur og mit net blev langt fra fyldt

Men jeg fik købt nogle få men gode ting. Jeg er især glad for frugtknivene og citronpresserne da jeg har kunder skrevet op til disse. Som I kan se på billedet blev det ikke til pynt til nytårsbordet denne gang.

Et af de steder jeg besøgte var guld og rod i Hjørring. Et sted hvor det er muligt at finde nogle okay ting. Lige nu ser halvdelen af hylderne ud som på billedet nedenunder. Triste og gabende tomme.. Det er ret så typisk for denne årstid. Loppesæsonen topper nemlig i sommerhalvåret og går lidt i stå henover vinteren her hjemme. Jeg er derfor ret glad for de ting jeg fandt og der trods alt kom noget med hjem

Selvom der er tomme hylder i guld og rod og butikkerne er fyldt med alt andet end det vi søger så er vi her endnu og fortsætter med at sætte fine ting til salg henover vinteren så hold øje med vores instagram og Facebook side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *