Jeg var til åbningen af Lykkegård i dag. Det var et rigtig godt besøg, hvor jeg fandt nogle rigtig gode ting.

Jeg fandt bl.a. det vindue jeg bad om hjælp til i går og den sidste blå Eld kande jeg manglede i min samling.

De havde ændret indretningen så de ikke længere havde inddelt tingene i farver mere men mere i kategorier. Vores opstilling af tingene i showroomet er inspireret af deres tidligere farveindeling men jeg kan godt forstå, hvis det har givet dem nogle udfordringer. Derudover ved vi at det tager meget tid. Mads fortalte at de havde været i gang i tre uger for at gøre tingene klar til i dag. De har godt nok også mange smukke ting at vaske af og prismærke så jeg synes det er flot at de kunne nå det på tre uger.

Jeg vil stadig anbefale jer at besøge Lykkegård. De har nemlig noget for en hver smag. Også noget sødt til hjemturen eller til at forsøde, i vores tilfælde, et køkkenprojekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *