Før jeg begyndte at samle på Blå Eld var jeg så småt ved at sætte mig ind i de forskellige mønstre og dateringer på Royal Copenhagen.

2013-08-15 22.28.47

Jeg nåede da også at købe to små tallerkener, meget billiget fordi de har lidt små fejl, inden min kærlighed faldt på det svenske stel, Blå Eld.

Det eneste jeg synes er en skam med RC (Royal Copenhagen) og musselmalet, er at man kan købe det nyt. Jeg synes at der går lidt af den “sjove skattejagt”, når du kan gå ned i din nærmeste isenkræmmer og købe det der. Det kan man ikke med Blå Eld. Men når det er sagt, så synes jeg det er et rigtig flot stel, også Mega Riflet hvor der er “zoomet ind” på mønstret fra musselmalet. Lige nu har RC 20% på udvalgte vare i sort mega lige her.

Du kan læse mere om RC, stempler, forskellen mellem RC og Bing & Grøndal her.

Kh. Pernille, Hip Living 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *