I går havde vi en fantastisk dag på Lykkegårds loppemarked. Sikke en stemning og utrolig hyggelig atmosfære rammerne, kræmmerne, Mads og Jens samt de besøgende skabte.

Til markedet havde vi taget lidt af LykkeLiga bunken med, hvilket viste sig at være et rigtig godt træk som blev taget godt imod. Vi fordoblede faktisk det i forvejen indsamlet beløb på 794 kr. Hvilket vil sige at vi i skrivende stund har samlet 1.597,5 kr ind til LykkeLiga! Hurra for det!

Vi har faktisk fået gjort bunken med LykkeLiga ting større og har derfor valgt at udvide perioden, hvor det er muligt at købe tingene fra bunken og samtidig Søtte LykkeLiga. Planen er dog at vi vil af egen lomme betale en stand på et loppemarked i nærmest fremtid og kun sælge LykkeLiga tingene der. Vi skal bare finde det rigtige marked at tage på. Måske skulle vi tage på et af de sidste bagagerumsmarkeder der er i denne sæson. Når vi finder ud af, hvilket marked vi tager på, skal vi nok give jer besked.

Indtil da så hold øje med Instagram, hvor du allerede kan se nogle af tingene i LykkeLiga bunken og hvor der løbende kommer nye ting op.

God søndag til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *