Så blev det onsdag igen og vi er klar med ny omgang onsdags anbefalinger til jer.

Kirppu

Kirppu, er et koncept identisk med TakeNow og Guld&Rod. Vi har ikke en Kirppu i Nordjylland endnu, men vi har besøgt den i Kolding og den i Herning et par gange, og jeg vil sige at de virkelig har mange gode ting! Priserne er nogle gange i den høje ende men skal man ikke tjene på varen kan man gøre sig nogle gode fund her.

Genbrgusaktion

Denne side er virkelig én af mine ynglings sider! Det er vores genbrugsplads, AVV, der startede konceptet og så har det spredt sig ned gennem landet – indtil videre kun i Jylland. Konceptet går ud på at når de får nogle lidt bedre ting ind på genbrugspladsen så bliver tingene sat på auktion, hvor alle kan gå ind og byde. Vinder man så hentes varen senest fem hverdage efter, hvilke giver mulighed for at hente rundt omkring i landet. Det bedste af det hele er at der ingen hammerslags salær er. Det vil sige du betaler kun den pris som dit vinderbud er. Der er flere og flere der får øjnene op for tingene så der kan være rigtig budkrig om tingene.

Loppemarked i Bella

Åh hvor ville jeg nogle gange ønske at jeg boede på Sjælland så det var nemmere at besøge nogle af de større loppemarkeder, der afholdes der. I weekenden fx er der dette fantastiske loppemarked i Bella centret. Jeg har før set billeder der fra og det ser virkelig ud til at være samtalet mange gode ting til dette loppemarked. Det er derfor jeg tror det er så fantastisk. Så kan det godt være tingene er dyre på Sjælland men hold nu op, hvor må det være nemt at finde mange fede ting til dette loppemarked. Jeg håber virkelig vi en dag får mulighed for at besøge det og måske endda selv have en stand. Kunne det ikke være nice?

Antikduellen

Antikduellen er et tv-program der sendes på DR 1. Der er rigtig mange afsnit man kan se inde på DR TV.  Programmet går ud på at to skattejæger dyster mod hinanden. De har tre dage hvor de handler ind for et hvis beløb og på 4. dagen sælges tingene på auktion. Det er et rigtig sjovt program at følge for de gør sig nogle gange nogle utrolig gode fund. Der var bl.a. én der engang fandt en rigtig gammel PH lampe billigt som blev solgt for helt vildt mange penge på auktionen. Jeg kan godt lide at se det for jeg bliver bl.a. inspireret til nye loppesteder man kan besøge.

kh p

1 comment on “Onsdags anbefalinger #3”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *